sen sist.

| Postat i: Familjeliv
Har varit en lucka nu på bloggfronten, det har varken funnits tid eller fantasi nog för ett inlägg.
Men nu ska det bli ändring på det.

Lite uppdatering om hur tvillingarna utvecklas kanske ? :)
Elice blir starkare och starkare i benen, står och sitter helt själv, men balansen är lite sådär så man måste ju såklart stödja, hon är ju faktiskt bara 3,5 månad ;) skrattar Exakt hela dagarna, helt underbart :) Hon är också den som vill ha mest uppmärksamhet, hon ligge gärna inte bara stilla och kikar runt, utan här ska lekas :)
Anton däremot kan tycka att det blir jobbigt när man är på honom för mycket och gosar, han leker en stund men sen vill han gärna vila och bara ta det lugnt ;) Han har hittat på sina stämband, fantastiskt roligt. Han jollrar hellre än att skrattar men ler gör han gärna :)
Han är något ostadigare än syrran i ben och nacke, men han kämpar på !

Dom har ju sagt att vi fortfarande ska tänka på att dom är 3 veckor tidiga så vissa saker kan vi uppfatta att dom är sena med, fast dom kanske till och med är tidiga på visa grejer. Men det är väldigt lätt att glömma måste jag säga!

Matrutinerna har rubbats lite, dom äter mer nu ca 150 ml varje måltid, och nu tar det ungefär 4 - 4,5 timmar innan dom blir hungriga igen. Men inte alltid, ibland kan det vara 3 timmar och ibland 6 !? Det är väldigt olika, men oftast 4,5 timmar.
Vi börjar misstänka tänder också. Dom är väldigt ljusa på underkäken båda två, och har gärna händerna i munnen och gnuggar runt, försöker ge dom bitleksaker men dom förstår sig inte riktigt på dom än ;)

Så himla kul att läsa om utvecklingen :D

Svar: Vad kul att du tycker det, ska försöka bli bättre på att uppdatera er ;)
detblevtva.blogg.se

Spännande att det är tänder på g! :-D när novelia var 4,5månad började hennes tandkött bli vitt och klia något otroligt! Men första två tänderna dök inte upp förens på 6månaders dagen ändå ;) vanligast är ju att få tänder vid 6-7månader, men många får ju också tänder vid 3månader eller ännu senare tid ett år typ ;)

Svar: Ja det är ju jätte olika, och som du säger, det kan ju ta tid för dom att komma upp även om dom kliar redan nu :)
detblevtva.blogg.se

Okej :( nää det är borta på benet nu så åt väl bara nått olämpligt.

Svar: jaha, allergiskreaktion kanske ?
detblevtva.blogg.se




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: