Häftigt!

| Postat i: Familjeliv
För ett tag sen sa jag att Anton börjat rest sig mot saker, och nu även i sängen :D
Han började resa sig upp i sängen idag, och har gjort det flera gånger under dagen.
Misstänker att det är det jag har att vänta mig när jag kommer in på morgonen och ska ge dom välling. :)
Jag har sagt det förr och säger det igen, det är hur fantastiskt som helst att se dom utvecklas mer och mer dag för dag! Häftigt!
Dom åt även själv med sked första gången idag, händer mycket nu ! Hela tiden är det någonting nytt..

Det finaste med livet är att få dela det med er, Anton, Elice & Johnny!

 


Elice kunde också resa sig om hon fick lite hjälp, och även hon tyckte att det var super roligt :')
 
 

Världens finaste Familj !

| Postat i: Familjeliv
Var ute på en höstpromenad idag och tänkte fotografera barnen bland alla fina löv som ligger på marken nu, men Elice verkade hänging så det blev en sväng in på ica och sen några snabbfoton på vägen hem.

Älskar naturens färger på hösten!
+ alla halsdukar, mössor och tjocktröjor :) myyyys!!
 
 
 
 

reser sig

| Postat i: Familjeliv
Nu har Anton börjat klättrat på riktigt och är på Allt han ser, bordet, soffan, tv-bänken, gåstolarna och till och med syster ! Han är hur duktig som helst, men han har ett problem... " hur kommer man ner härifrån ? " Han försöker hasa sig ner från möbler mm. men det går inte riktigt som han har tänkt sig. Ner på rumpan och sen ramlar han bakåt och slår huvudet! Inga hårda slag mot huvudet tack och lov !
Elice är fruktansvärt nyfiken på vad han gör hela tiden och försöker härma men är inte riktigt lika våghalsig som brorsan så avslutar sitt projekt halvvägs och fortsätter med någonting annat ! :D

 


Underbara små!
Tänk att för bara några år sedan ville jag inte ens ha barn, och nu är dom hela min värld ! <3

Utvecklas mer och mer hela tiden!

| Postat i: Familjeliv
Elice tand har kommit fram nu :) Och den är Exakt lika gullig som Antons första. fysjutton vad utvecklingen rusar ...
Elice kryper runt här i lägenheten helt utan problem, som om hon har gjort det sen hon föddes. :D
Medan hon sov en stund runt lunchen idag hade jag Anton i köket medan jag plattade håret ( närmaste kontaktuttaget till badrummet )  & Johnny lagade mat, helt plötsligt tar han tag i dammsugaren ( Anton alltså ) och reser sig upp som ingenting ???? Men tyvärr har en dammsugare hjul och ni kan ju gissa vad som hände. Jo dammsugaren rullade iväg och Anton tappade balansen, låg och kikade upp i taket en stund medan han bestämde sig för om han skulle gråta eller inte, och sen var han uppe och kröp igen, gokillen min!<3
Nervös inför i morgon då jag äääntligen ska ringa ett samtal närmare en av mina största drömmar! :D

Efterrätt

| Postat i: Allmänt
Idag fick Anton & Elice äte efterrätt för första gången. Har velat att maten ska fungera bra först innan dom får en massa "godsaker".

Hur har ni gjort med sånt ? Någon som har varit med om att barnen inte vill äta den riktiga maten efter att dom fårr smakat på "sötsaker" eller sånt som oftast smakar bättre än mat? ;)

Anton iaf ääälskade det, han skrek efter skeden. Jag lurade honom att smaka på hans sked och han blev som alldeless tokig! Haha, godisråtta ?
Elice var inte lika förtjust i det, men hon gillade det. Det var ungefär som att äta maten, inget speciellt :)

Försökte även få en fin bild på Anton när han ler och visar tänderna men det var lättare sagt än gjort. Antingen hade han tungan i vägen, massa mat eller dreggel eller så missade jag honom men ungefär halva ansiktet ! :P haha men tillslut lyckades jag få med tänderna... när han gäspade ! Såklart! :D

 
Om man lutar sig framåt när man ska äta, får man in skeden i munnen mycket snabbare!
 
 
 

få ordning

| Postat i: Familjeliv
Försöker få någon ordning på bloggens utseende, vill gör om men mitt tålamod räcker inte till alla gånger, så det blir en liten förändring dag för dag :P

Elice första tand har spruckit upp och Antons två små växer så det knakar :D
Elice kryper mer och mer nu och det är jätte roligt / skönt, då hon tidigare bara har legat på mage och skrikit för att hon inte kommer någonstans.
Pratar mer och mer gör dom också, med varandra framför allt. DA DA DA DA DA hör man hela dagarna, mest pratar dom när dom är trötta, och på morgonen ligger dom i varsin säng och tittar över till den andra och pratar på som sjutton då också :D

Vem kunde ana att det var så här fantastiskt med barn ? :)

Vardagen har vi fått mer ordning på, har nu fått ett fast schema några veckor fram över. Tisdag, Onsdag & Fredag jobbar jag 15-20 ! Ett helt perfekt schema tycker jag :) Vill ju inte jobba förmycket heller, barnen är ju trots allt bara 8 månader så man vill ju vara med så mycket som möjligt :)

Och som sagt, majskrokar är Elice's grej :D
 

BVC

| Postat i: Allmänt
idag var vi på bvc och gjorde det vanliga + ögonkontroll. Elice fick en remiss till specialistÖgonläkare, för att kolla upp hennes skelögdhet. hon sa också att det var ingenting som påverkade synen, och oftast går det att träna bort medan dom är små, så det är bra :D får se om hon får en piratlapp för ögat ett tag kanske :-) hihi, lilla piratunge ! gulligt nu, men hon kanske inte tycker om det så mycket när hon blir äldre så då är det ju bara bra om det går att fixa så tidigt som möjligt :)

Anton : 8980g & 71,5cm
Elice : 8170g & 71cm

Majskrokar

| Postat i: Allmänt
Elice älskar majskrokarna, dom tar slut på bara nån sekund, men att försöka lista ut hur man äter den delen man håller i kan ta en stund, och oftast tröttnar hon och leker med någonting annat efter en stund!
Vi har även trott att den lilla trollungen inte kan krypa!!!
Anton kryper runt som om han inte gjort annat, men Elice ligger på mage och bara skriker och tar sig framåt på nått sätt när man inte ser ( såklart ).. Men i lördags åkte hon dit ;) Novelia hade med sig nån liten låda hit som Elice blev jätte nyfiken på och hon kröp minsann utan problem fram till den. 
Och nu kryper hon om hon ser någonting hon verkligen vill ha! Som majskrokar tex.




Anton är inte alls förtjust i majskrokar, han smakar bara lite sen lägger han ifrån sig den och hittar på någonting annat  :P haha