Valborg

| Postat i: Bilder, Familjeliv
Det är första gången jag Bara sitter hemma på sista april, och det känns inte konstigt alls faktiskt. Har en helt underbar familj här hemma så varför skulle jag vilja vara någon annanstans ? :)
Vi har absolut inte gjort någonting speciellt idag, Johnny lagade god mat, men det gör han väl alltid !? :D och efter det har vi bara suttit i soffan, med varsin dator, druckit kaffe och pratat skit :P
Vi gick med barnen till sängarna kl 21 och Anton åt 240 ml mat i omgångar från kl20 till 21 så det blir spännande att se hur länge han sover :D Vanligt vis äter han Max 150 och sover ca tre och en halv timme!

Nu har jag iallafall pratat med FarmorNina och det gick bra att ladda upp bilderna! :D

linslusen

| Postat i: Bilder, Familjeliv
Klev upp ur sängen runt 11 idag, ungefär som vanligt, men den här gången lät vi pappan sova vidare. Han höll på med flytt hela dagen igår och sen åkte han iväg och jobbade natt, så tänkte att det kanske skulle vara skönt för honom att få vila lite :)
FarmorNina kom och hälsade på en sväng idag och jag blir så arg på mig själv för att jag inte knäpper mer kort än vad jag gör när vi har besök eller när vi åker till folk :/ Det är absolut någonting jag måste bli bättre på!
Men nått kort blev det iaf, dock bara med Elice :/ Glömde bort att fråga Nina om jag fick ladda upp bilder på henne på internet så jag avvaktar med det tills jag pratat med henne nästa gång :)

Tillslut var det bara jag och tvillingarna hemma så då åkte kameran fram såklart, försöker lära mig hur den fungerar, men fasiken så mycket det är med alla inställningar osv...
Jag tror bestämt att vi har en tjej som älskar kameran. Så fort den kommer fram så skiner hon upp som en sol, tittar på mig & ler, och ingen blir gladare än jag :D Glad tjej = super fina bilder ! Anton däremot är inte alls lika förtjust i den och absolut inte i blixten ! Men den får han allt stå ut med ;D




Skönt ute

| Postat i: Bilder, Familjeliv
Nu har vi äntligen fått kommit ut ifrån lägenheten för första gången på en vecka .. skapligt skönt! Och skönt med sol, synd att det blåste så mycket :/
Var hem till Sandra och umgicks medan karlarna höll på med flytt. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig dit :/
Men nästa gång!

Anton har varit lite trött idag, men mycket bättre i förkyldningen.. men pga att han har sovit mycket så har kameran varit riktad mot Elice såfort den blivit framplockad.
Så himla mysigt att man får henne att skratta nu. I början var man tvungen att Kämpa för att få fram ett leende men nu skrattar hon för minsta lilla blick ! Mysunge.


mina älskade två

| Postat i: Familjeliv
Idag har pappan varit borta Hela dagen.

Johnny var i sandviken och hjälpte barnens gammelmormor att flytta medan jag och barnen var hemma och mös.
Vid fem tiden kom pappa ( morfar ) och min syster ( moster ) Felisia m. vän och hälsade på. Och i vanlig ordning hade papsen kakor med sig! Och ingen blir gladare än jag :D Felisia berättade om hur JustinBieber konserten hade varit, hon var där i måndags HELT SJÄLV  ! 15år och går på någonting så stort själv !? Tycker att det är jätte tufft gjort :D jaja, tillbaka till barnen ... Dom är fortfarande sjuka, men absolut på bättringsvägen, och det känns skönt. Ny vecka, nya tag!


 
Äntligen en liiite piggare kille!
Lars Anton <3
Och en ännu piggare tjej!
Ebba Ingela Elice <3
 

sjukstuga

| Postat i: Familjeliv
Idag har vi sjukstuga här hemma,
Anton och Johnny har klarat sig än så länge, men Elice är fruktansvärt förkyld och jag har fått halsfluss.
Får hoppas att det ger sig snart, måste vara så jobbigt för Elice som älskar nappen och knappt kan använda den nu när hon inte kan andas fritt genom näsan :(  Just nu är det johnny som får sköta barnen, för att inte riskera att jag smittar dom. JAG VILL JU GOSA ! :(


Denna vecka

| Postat i: Familjeliv

Har dom träffat gudmors sambo, som alltid jobbar när vi hälsar på.
Varit hos mormor nästan ett helt dygn så att mamman och pappan kunde roa sig och sova ut. Guldvärt.
Lyssnat på sitt första Live band - TopCats. som var och spelade på volvo i Sandviken.
Varit hemma med Bara pappa .
Skrattat som aldirg förr.


 

Dop

| Postat i: Familjeliv

Har suttit och planerat dop några dagar nu och jag vill att allt ska bli Perfekt.

Eller planerat har vi kanske inte gjort, men vi har diskuterat vissa saker och skrivit inbjudnings lista osv. Vi har iaf kommit fram till vilken kyrka och vilket datum, så en bit på vägen har vi kommit iaf :)
Kom gärna med förslag på vart dom har fina dopklänningar som Inte kostar flera tusen styck, eftersom att vi behöver TVÅ klänningar ;)


Sängar

| Postat i: Familjeliv

Vi har alltid haft dom i samma säng på nätterna. På bb hade dom samma, på neonatalavdelningen hade vi också samma och när vi kom hem. Det har alltid fungerat bra, dom myser så sött med varandra!:)

Men nu har vi märkt att det blir på tok för varmt och dom ligger och slår varandra i ansiktet när man har dom "som man ska" i sängen, det fungerade ett tag att ha dom vågrätt så man kunde ha dom bredvid varandra men med litet mellanrum, men Anton börjar bli för lång. Nu har vi haft dom skavföttes ett tag och det har funkat jätte bra tills för någon dag sen när dom har började sparka varandra på fötterna . så från och med igår sover dom i varsin säng:/ känner mig så hemsk som delar på dom, men det är ju för att Alla i familjen ska få så mycket sömn som möjligt och dom blir ju bara arga av att den ena stör den andra, så dom mår nog bättre av att inte sova tillsammans just nu, men det känns ändå jobbigt :/



kalas

| Postat i: Familjeliv
Var hem till min moster idag som fyllde 40 år :D    Grattis till henne.
Det var första gången hon fick träffa barnen och dom fick träffa min morbror också för första gången :)


MosterSmilla ville såklart mysa med sin favorit Anton och såklart ska hon få göra det :) Hon tycker om barnen så himla mycket, men Anton är lite extra eftersom att han är en pojke, annars har vi alltid bara varit flickor. :)
 
lite oskarp bild men den får duga!
 
 

BVC

| Postat i: Tillväxt
Idag var det två veckor sen vi vägde våra små och Tre veckor sen vi mätte dom.
Sist vi var dit -
Anton : 4180g 52,5cm 36,6 ho
Elice : 3465g 51cm 34,5 ho
Denna gång -
Anton : 4790g 55,5cm 37,8 ho
Elice : 3940g 54cm 36,3 ho

Dom växer precis som dom ska :)

Presenter

| Postat i: Familjeliv

Nya "skor" av farmor Nina
Och nya bodys av mormor Ingela :)


8 veckor - 2 månader

| Postat i: Familjeliv
denna vecka :
- Dom fyllde två månader.
- fått kläder av mormor.
- Gudfar har äntligen fått hålla i oss.
- ändrat mat tiderna.
- tränat på körsång.



I tisdags blev våra två underbara åtta veckor. Det var alltså Två månader sen jag låg på förlossningen, två månadersen som jag låg och hade värkar, sa att jag ångrade mig, att jag inte ville mera. Det känns som igår samtidigt som det känns som om jag inte haft ett liv utan dom.

Vi var in till sandviken i veckan och fikade på stan med mormor och moster lilly ( 1,5 år ). Kom folk från höger och vänster som gav oss beröm för fina barn, mysigt med tvillingar, häftigt osv. Man får känna sig lite speciell när man går ut och träffar folk ;)
Efter fikat gick vi in på Lindex, dom fick en varsin body och ett par byxor var av mormor. Jätte fina, bild kommer.
Vi var inte ens in på kappahl, där dom har dom finaste kläderna. (Newbie) ?!?!? Jag glömde bort att det ens fanns i sandviken :P

När vi ändå var i sandviken passade vi på att hälsa på Gudfar m. familj, och den här gången var han frisk så nu fick han äntligen hålla dom i famnen, han till och med matade Anton :) Även Dylan fick hålla dom, med mammaSandras hjälp såklart :)  tog tyvärr inga bilder :/

Anton och Elice har varit vääääldigt oregelbunda med maten den här veckan. Tidigare har det Alltid gått Runt tre timmar innan de blir hungriga igen, och Elice brukar äta 120ml och Anton 150ml. Men denna vekcan har dom ätit 150ml, en timme senare 30ml, fyra timmar senare 90ml osv. inte alls likt dom. Men det börjar ordna upp sig igen. På nätterna har det dock varit lika som alltid och det är skönt för föräldrarna som tycker om att sova så mycket som möjligt ;) ( Även innan vi fick barnen. )

Körsång verkar vara deras grej dom senaste två dagarna, När Anton blir ledsen ligger Elice och lyssnar en liten stund sen blir hon också ledsen, men så fort Anton blir tyst igen blir hon också det, och tvärtom.
älskade barn. :)

Vackraste ljudet ..

| Postat i: Familjeliv

Igår fick vi höra ett ljud vi aldrig kunnat drömma om, ett ljud som var vackrare än allt i världen, ett ljud med så obeskrivligt vacker klang. Det värmde i hela kroppen! Det var lilla Elices skratt! Älskade barn visar oss någonting nytt att bli stolta över Varje dag !


Stora barn ...

| Postat i: Familjeliv

Sen jag slutade amma upplever jag att Elice inte har lika ont i magen, det var kanske någonting jag åt ?
Jag har även märkt att nu går det 3-5 timmar innan dom blir hungriga igen, beroende på hur mycket dom får i flaskan :) Anton äter normalt 150ml och Elice äter 120ml ! Så lång tid gick det aldrig mellan måltiderna när jag ammade! Och dom växer mycket mer/ bättre nu också ! :)
Nu är det inte bara vågen det syns på, utan kläderna och blöjorna också ! Anton har bytt från stl "1 (2-4kg)" till "2 3-6kg" på blöjorna och vissa kläder i stl 50 är för små för våran stora kille också :D Elice har väl precis växt i stl50 :p men fortsätter hon växa i den här farten måste hon också byta upp sig snart :p
Jag tycker redan att dom har blivit stora!? Vad ska jag tycka om ett halvår ? Haha :p