Mysbad

| Postat i: Familjeliv

Som jag sa igår trodde jag att barnen hade fått vattkoppor, men så verkar det inte alls idag. Prickarna är kvar men har inte alls den rodnaden som fanns igår och dom har inte blivit fler ..
Hmm, någon som har något tips på vad det kan vara ?

Idag för första gången badade vi tillsammans :) gissa om det var mysigt! Men vågade inte fylla upp badet fullt, inte ens till hälften, med oljan på deras kroppar och på mina händer blir det ganska halt, så fegis mamman hade ca 2 dm vatten i badkaret ;) haha!
Bilder finns men vill inte ladda upp några än, ska diskutera frågan med pappan i familjen om att ladda upp badbilder på barnen på nätet först :)


vattkoppor ?

| Postat i: Familjeliv
 Jag är lite fundersam på om tvillingarna är på väg att få vattkoppor.
Var hemma hos Victoria hela fredagen och där var även Nathalie och Novelia, och novelia hade några misstänksamma "prickar" på kroppen och nu har även Anton och Elice fått det.
Men ingen av dom har höjd temepratur i kroppen än så länge iaf. Vi får väl se hur dom är i morgon.
Elice verkar inte ha några som helst problem med någonting, men Anton är lite kinkig, vilket får mig att fundera ännu mera eftersom att han är den som brukar vara hur lugn som helst. Men som sagt får vi väl se vad som händer :)

paus

| Postat i: Familjeliv
Har tagit en paus från bloggandet ett tag för att samla ork och fantasi för nya inlägg !

Men nu ska det komma MINST ett inlägg om dagen... ska försöka lova det ;)

Nu är mina två små Fyra månader Tre veckor och Två dagar :D
Och dom växer som sjutton. Minns när dom låg på mitt bröst första veckorna, knappt att dom vat längre än min mage och nu kan jag inte ens ha dom på bröstet utan att vi skallar varandra ;D haha..
Dom har som sagt börjat med smakpotioner och hittills har dom älskat allt vi gett dom..
Potatis, Jordgubbe, Vattenmelon, Potatis och Majs ( barnmatsburk ), morot ( barnmatsburk ) och fyra månaders gröt :D


Älskar dom två små liven mer än allt ! <3

Potatis

| Postat i: Familjeliv

Äääääntligen får man ge dom små smakprover på våran mat, som jag har längtat :D potatis blev det igår, och jag tror att dom blev lite chockade över konsistensen ;) haha men lite varje dag nu tills man kan börja öka mängden och snart börja med 4månaders gröt :D åå, dom börjar bli stora barn :) 💖


Opublicerat

| Postat i: Familjeliv

Oj, det måste ha varit något fel på bloggappen ? Hade massa opublicerade inlägg som jag skrev förra veckan, men kan inte publicera dom nu ? :/ någon som har haft samma problem?

Iaf så var det vikt och längd från 4 månadersdagen, kommer ni ihåg hur jag gissade ?
Anton : 6754g & 64cm
Elice : 5978g & 60cm

Men ack så fel jag hade ! Deras riktiga vikt och mått var :
Anton : 6480g & 62cm
Elice : 5745g & 60cm

Jag kommer inte ihåg vad jag skrivit i dom andra inläggen :/ säkert ingenting super viktigt ..


Rutiner

| Postat i: Familjeliv

Hejhej
Nu när Johnny har börjat jobba så har vi fått in mer rutiner i hemmet, ganska logiskt och riktigt skönt. Jag gillar att ha lite struktur i vardagen. Jag & Johnny kliver upp 05,00 och då brukar Elice vilja äta och sen somnar hon om på engång. Anton brukar oftast ligga och jollra så honom plockar jag upp. Byter blöja, matar och myser en stund. Lite kaffe & Nyhetsmorgon till mig och Anton i babygymmet eller "lekhörnan" i soffan. Kl 07 vaknar Elice och vill vara vaken en väääldigt kort stund , ungefär 40 minuter innan det är dags för mat igen, i sängarna där dom somnar. Och här får jag hela Två timmar för mig själv, och det är skönt. Då får jag tid till att duscha, plocka lite, bädda sängen och äta frukost i lugn och ro.
Kl 10 är det full fart på barnen, blöjbyte på båda, byta från pyjamas på båda, mata båda och sen leka med båda! Kl 11 kommer pappan hem på lunch och då får han mysa lite innan han sticker iväg igen vid 12. Och här är det jätte olika hur dom väljer att göra, men på förmiddagarna har vi iaf rätt fasta rutiner och det är viktigast för mig :)
På kvällarna äter dom 150ml var kl 21 och är vaken en liten stund sen ger vi Elice 60ml till kl 22 och lägger henne i sängen och då sover hon till 05 :D Anton äter bara kl 21 och vaknar engång på natten fortfarande, men ska försöka börja ge honom en liten skvätt innan sängen också :)


Friska som nötkärnor

| Postat i: Familjeliv

Äntligen friska :D barnen klarade sig utan sjukdomar och vardagen är tillbaka! PappaJohnny på jobbet, Anton sover efter frukost och fröken-"kan inte vara själv en sekund" sitter i mitt knä medan jag kollar på Nyhetsmorgon :)

Imorgon ska vi till BVC för att väga och mäta, sist var det en månad sen så det ska bli spännande ! :D
Sist :
Anton 5980g och 60,5 cm
Elice 5010g och 57 cm

Jag tror att det ser ut så här i morgon:
Anton 6754g och 64cm
Elice 5978g och 60cm

Vad tror ni ? ;)


På bättringsvägen

| Postat i: Familjeliv

Äntligen börjar vi bli piggare, farmor Nina var hit och tog barnen på en promenad i fin vädret igår så jag fick vädra och städa bort lite magsjuka här hemma. Häftig ändå hur mycket mer ork som kommer fram ur en så fort man tänker på att man gör det för barnens skull. Hade jag inte haft barn hade jag absolut väntat med städningen tills jag blev helt frisk, för hade det inte varit för dom hade jag legat ner bäddad i soffan, kollat på serier och tyckt synd om mig själv ;)
Johnny är lite små hängning fortfarande och jag är lite tung i huvudet bara, men annars så ! Och barnen är fortfarande pigga och glada :)