bläää

| Postat i: Familjeliv
Snor, snor och snor är det enda vi har sett dom här senaste dagarna. I måndags började Anton bli förkyld och på kvällen var Elice också lite snorig. värre och värre blev det i vanlig ordning när det gäller barn och deras baciller :)
tisdag kväll blev Anton sämre, fick hög feber och TOKförkyld. Han vägrade ligga i sängen, skrek så fort vi närmade oss den och när han var så förkyld ska han ändå inte sova själv, men jag vill heller inte att han sover brevid mig eller johnny, är fortfarande livrädd för psd! Men jag la mig i soffan och Anton fick ligga/sitta i babyskyddet neranför soffan och så somnade vi ihop till pocahontas :) Jag sov dock bara två timmar den natten pga oro :/ Det var ganska tufft att jobba på kvällen kan jag lova, man är ju van med att barnen sover 12 timmar annars och den här natten sov Anton bara 6 timmar :/ men det gick !

Onsdag eftermiddag hade dom hög feber båda två och var lika snoriga som dagen innan!
På torsdagen var febern som bortblåst och förkyldningen började ge med sig, vilket jag hade hoppats på med tanke på att jag och johnny skulle upp tidigt dagen efter..
Så kom fredagen och dom  var lite mer snoriga än på torsdags kvällen, men mycket piggare så vi tog en chansning och lämnade dom till mormor ( min mamma )
Eftersom att jag och johnny skulle till Stockholm på konsultation på Proforma, ang. bröstförstoring :D Lycklig tjej !
Och allting där gick super bra, till att börja med så var trafiken väldigt snäll och lät oss komma hela 25min innan :D parkerade och andades ut en gång innan jag gick in SUPER NERVÖS ! Fick fylla i hälsopapper på tex. allergier, rökning osv. Fick slutligen komma in och han var hur bra som helst, efter 25 minuter hade vi förstått varandra helt och hållet, och kommit fram till en storlek som passade både min smak och min kropp :D
På vägen hem tog vi en sväng in på max då både jag och Johnny var super hungriga, sen vidare till "Lagerhaus" som jag trodde var en egen stor byggnad, men som visade sig vara en liten butik inne på en köpcentrum :P Men hittade mycket fint och sen ringde jag mamma och frågade hur allting gick och Anton och Elice hade blivit sämre så vi var tvungna att åka hem och ta hand om dom. våra bebisar :)  Men det var super skönt att få komma ut på en liten minisemester med Bara Johnny!