Minifom

| Postat i: Bilder

Vi har använt minifom på våran lilla tjej i ca fyra veckor nu, och det har absolut hjälpt men hon mår fortfarande inte helt bra. Hon ligger fortfarande och klämmer 80% av ett dygn. Skillnaden nu och innan är att hon inte skriker och blir ledsen längre när hon klämmer utan nu är det gnäll istället. Tycker så himla synd om henne som ska behöva ha ont, hemskt orättvist ! :/ någon som vet vad man mer kan göra ? Vi läste igår att man ska använda minifomet en kvart innan varje måltid och inte "strax innan" som det står på förpackningen, så det ska vi testa nu. Men allt är värt att prova så dela gärna med er av era knep ;)


Min dotter var exakt lika dan. Vi gav henne minifom och sempers magdroppar och de hjälpte. Sen rulla vi en liten handuk och la den under magen och de hjälpte med. Men de vart inte bra . Efter två månader tog min mjölk slut o vi började med modersmjölk ersättning o nu är det bra :)

Svar: Har provat allt snart känns det som, men har precis slutat amma så ska prova ett tag till nu med bara minifom, blir det inte bättre tänkte vi börja med magdroppar! :) Tack för tipset! :)
detblevtva.blogg.se

"Cykla" med benen och massera magen, främst när hon mår bra och inte har ont för att förebygga! Ge både minifom och semper magdroppar.. prova byta ersättning. Och om hon är känslig mot laktos måste ni byta till en laktosfri ersättning och du får inte Heller äta mjölkprodukter om du ammar. Detta är säker jag hört och läst ska funka. Novelia hade ju inte problem med magen förutom efter magsjukan. Men vi gjorde en del av det här då och dethjälpte :)

Svar: Ja cyklat och masserat har vi gjort. hjälper väl, men blir ju inte helt bra :/ bytt ersättning har vi också gjort, från semper till Nan, och det hjälpte också Lite.Och nu har jag slutat amma och det har faktiskt blivit lite bättre med det också.Tänkte prova ett tag till nu när jag har slutat amma, annars kör vi igång med magdroppar :)
detblevtva.blogg.se




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: