tvillinggrupp

| Postat i: V.27
Åkte in till gävle 10,30 i morse, för att vara på specialistmödravården kl 11,00. DET TOG 15 MINUTER ? Och det ända vi pratade om var hur bra det var att jag hade slutat röka. fattar inte varför vi skulle dit egentligen... Klockan 13.00 var det dags för tvillinggrupp igen :) Den här gången på sjukhuset, och det kändes inte nödvändigt att åka hem till sandviken och sen tillbaka till sjukhuset igen, så vi tog en fika och kollade på folk :)
Iaf så träffades vi ( tvillinggruppen ) på förlossningsavdelningen, lite för att se hur det ser ut ( men som vi redan hade koll på) dom berättade även hur allting brukade gå till vid en tvillingfödsel, förklarade vad alla maskiner gjorde osv. :)  Sen vidare till 107 A där man hamnar med för tidigt födda barn eller om det har uppstått andra kompikationer. Där var det lite mer maskiner, kuvöser, fick även kika in i ett rum där det låg två tvillingar och blev behandlade, dom var så små, men verkade må bra :D
Det satt kort på typ Hela väggarna på förtidigt födda tvillingar och många av dom var bara 25 veckor när dom föddes, men hade klarat sig bra och det kändes bra att se nu när man själv är lite orolig för tidig födsel och man får se att mindre barn har klarat sig :)<3

Gud vad jag hade ångrat mig om vi hade valt att inte gå i tvillinggrupp.
Rekomenderar det starkt till blivande tvillingföräldrar :)


På vägen hem tog vi en sväng förbi ikea och handlade spjälsängAR ;)
så himla mysigt att köpa två av allt! tråkigt att vissa saker är så dyra bara.
Vill ni se bilder på varje grej jag köper till barnrummet nu, eller vill ni se hur det ser ut sen när det är klart ? :P
Kan inte bestämma mig för hur jag ska göra så ni får hjälpa mig lite!



Jag vill se bilder på allt nu under tiden du köper det och även sen när allt är klart. Hur rummet blev och så ;) :D

Svar: Okej :)
detblevtva.blogg.se

Man vill ju se allting :) jag är väldigt glad för andras skulle jämt så det vore roligt att se vad du planerar och så :)

Svar: Okej, än så länge har vi bara köpt Barnvagn, Babyskydd, Sängar och en overall var, men det blir mer nästa vecka och i december, sen efter nyår planerar vi att bli klar med alla inköp. Men jag ska försöka komma ihåg att slänga ut bilder varje gång jag köper nått :)
detblevtva.blogg.se




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: