barnmorska

| Postat i: V.23
I morgon är det första riktiga barnmorskebesöket vi gör efter ultraljudet. Antar att det blir mäta och väga, ta blodprover och kanske lyssna på hjärtljud, någon som vet om man gör det ? :)
kommer inte riktigt ihåg vad hon sa, känns som om det är en evighets sen vi var där sist!

Vi skulle egentligen ha varit iväg och köpt en barnvagn idag, men vi väntar en liten stund till innan vi stryker det på listan. Vi är inte Helt övertygade om vilken modell vi vill ha. Det blir emmaljunga iaf, men vet inte om det blir Double City Cross eller Twin Cerox. Vilken tycker ni verkar bäst, vilken hade ni tagit ? :)

ja du får lyssna på hjärtljuden :) Det är supermysigt! Lycka till :)

Svar: Ååh :) det blir ju första gången för oss som vi för höra, tidigare har vi ju bara sett! Tack :)
detblevtva.blogg.se

Ja det är precis nu som sagt som du får börja lyssna på hjärtljuden varje gång :) och jag skulle tagit dubble city cross för även om hjulen har att låsa så säger många att det är värdelöst att dra i snö ändå får att hjulen är mindre och sånt :)

Mycket smidigare med svängbara hjul och funkar bra i snö när dom är låsta :)
Älskar våran vagn! Och jag rekommenderar föräldragruppen med första barnen, allra helst ni som ska ha tvillingar :) roligt att höra andras tankegångar och funderingar. Sen kanske ni blir vänner med någon och det kan ju vara skönt när dom kommer, att ha någon att prata med som vet hur det är mer två :)

Svar: Har ni små eller stora hjul som är svängbara ? Många säger att det är mycket jobbigare med svängbara hjul som är små än stora.
detblevtva.blogg.se




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: